Radmin online aanschaffen

De juiste licentie kiezen

Radmin 3 - standaardlicentie

Enkele computer op afstand

Nu kopen 46,2 € Met n standaardlicentie voor Radmin 3 kan een gebruiker een enkele pc op afstand bedienen vanaf een onbeperkt aantal machines, onafhankelijk van de locatie. Er zijn twee standaardlicenties voor Radmin nodig voor twee pcs enz.

Radmin 3 - 50-licenties pakket

Tot 50 pcs op afstand

Nu kopen 1405 € Met n pakket met 50 licenties Radmin 3 kunnen gebruikers maximaal 50 pcs op afstand bedienen vanaf een onbeperkt aantal machines, onafhankelijk van de locatie.

Radmin 3 - 100-licenties pakket

Tot 100 pcs op afstand

Nu kopen 2348 € Met n pakket met 100 licenties Radmin 3 kunnen gebruikers maximaal 50 pcs op afstand bedienen vanaf een onbeperkt aantal machines, onafhankelijk van de locatie.

Radmin 3 - 150-licenties pakket

Tot 150 pcs op afstand

Contact opnemen met de afdeling verkoop Met n pakket met 150 licenties Radmin 3 kunnen gebruikers maximaal 50 pcs op afstand bedienen vanaf een onbeperkt aantal machines, onafhankelijk van de locatie.

Radmin 3 - Volume licentie

200 en meer computers op afstand

Contact opnemen met de afdeling verkoop Volumelicentiring is ideaal voor grote bedrijven/organisaties waar het nodig is met meer dan 200 pcs te werken. Deze vorm omvat zowel een kosteneffectieve prijsstelling als speciale voorwaarden voor bestellen.

Uw aanschaf van Radmin omvat:

  • Herhaalde licentiring, eenmalige kosten
  • Kleine upgrades
  • Gratis Radmin-viewer: systeembeheerders en gebruikers hebben op afstand toegang tot hun computers vanaf elke locatie
  • Gratis tools voor instellen en het faciliteren van grote implementaties
  • Technische ondersteuning via een ticketsysteem
  • Geen verborgen kosten

Betalingsmogelijkheden

Alle belangrijke creditcards en betalingen per bankoverschrijving en cheque worden geaccepteerd. Als u Radmin-licenties wilt aanschaffen met een inkooporder, neem dan contact met ons op.

Levering

Wanneer u ons product aanschaft, ontvangt u per e-mail uw persoonlijke licentiesleutel van ons. Als u uw licentiesleutel niet binnen twee werkdagen ontvangt, neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier sleutel.

Gelijktijdige verbindingen

Het aantal gelijktijdige verbindingen naar n Radmin Server 3 is standaard beperkt tot 5. Dit aantal kan worden vergroot door een aanvullende licentie aan te schaffen, een zogeheten 5-Client Access License (5CAL). Neem direct contact op voor meer informatie.

Licentie helpdesk

De helpdesklicenties zijn ontwikkeld voor gevallen waarbij de computers op afstand niet toebehoren aan degene die de ondersteuning verleent, zoals diensten voor technische ondersteuning of helpdesks op afstand. Met n Help Desk-licentie van Radmin kunnen verbindingen worden gemaakt naar een enkele computer op afstand die aan een externe klant toebehoort. De minimale afname is 50 licenties. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onderwijslicentie

We bieden scholen, universiteiten, ziekenhuizen, liefdadigheidsinstellingen en ecologische organisaties 33% korting. Klanten die in aanmerking komen. Neem contact met ons op voor meer informatie.Spelfout? Selecteer de tekst en druk op ctrl + enter

Spelfout

Geef een oplossing *Nederlands
Copyright © 1999-2021 Famatech Corp. Alle rechten voorbehouden.